4. ročník
4. ročník

Aktuality

Zpráva o průběhu přehlídky dětských pěveckých sborů 12.6.2010 v Lidicích

13.6.2010

Samotné přehlídce předcházelo přijetí sbormistrů předsedou Senátu Př. Sobotkou,  ředitelkou přehlídky M. Moučkovou, starostou obce Lidice T. Skálou a Lucií Bílou, která v úvodu přehlídky potěšila všechny přítomné třemi nádhernými písněmi. Skvělými moderátory byli opět Jitka Moučková a Marek Veselý.
Na rozdíl od minulého ročníku dorazily tentokrát do Lidic všechny ohlášené sbory. A i když někteří sbormistři museli na poslední chvíli upravovat repertoár kvůli onemocnění účinkujících nebo klavírního doprovodu, vystoupení všech sborů byla skvostná a všem statečným divákům, kteří vydrželi úmorné vedro, předvedly své umění a přinesly jim hodně radosti a uměleckého prožitku.
Všem účinkujícím, sbormistrům a doprovodu patří upřímný dík pořadatelů a uznání za jejich obětavost. Věřme, že do Lidic se budou v příštích letech rádi vracet.
A protože uplynuly již čtyři ročníky přehlídky a pořadatelé získali řadu zkušeností, bude pátý ročník ve znamení výraznějších změn, aby byl pořad ještě atraktivnější pro diváky a časově méně náročný pro účinkující. 


Aktualizováno: 6/14/2010 2:47:35 PM